Om Sands Mad

Wooow, Bo troede, at han skulle leve på den grønne gren i København, efter han ankommer fra Jylland med IC4-toget – men det viste sig at være hårdt arbejde! Han indså hurtigt, at det at være en kok på de fede restauranter krævede mærkelige arbejdstider 6 dage om ugen. Det var ikke var noget for ham, og derfor besluttede han sig for noget nyt.

Bo vidste altid, at han var skæbnebestemt til storhed, og gud, hvor leverede han! Allerede tilbage i 2002, da han startede sin lille virksomhed, Massive Catering, havde han en fornemmelse af, at det skulle blive stort.

Fast forward til 2019 og BOOM! – Han sælger sit firma til Meyers, da han serverer mere end 3.000 kurverter hver eneste dag. What a ride!

Den jyske og beskedne Bo brugte den efterfølgende tid på at vaske bilen utallige gange, perlesved på panden i haven, male huset i flere farver og som alle andre fået bygget om, med både nyt køkken og carport.

Men efter tre år med dét og længsel for at lave rigtig mad blev Sands Mad født, og nu kan alle de sultne, krævende erhvervskunder nyde lækre retter hver eneste dag! Det er et nyt kapitel, og det smager uhyggeligt godt.